nieuwe patiënten Maasdijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Maasdijk
Prins Mauritsstraat 2 2676 BC
Maasdijk

Nieuwe Patiënten

De praktijk staat beperkt open voor nieuwe patiënten die in Maasdijk komen wonen, na telefonisch contact!

U kunt na telefonisch contact met de praktijk onderstaand formulier downloaden en invullen en deze met een kopie van uw verzekeringsbewijs en identiteitsbewijs kaart afgeven in de praktijk.

Het is belangrijk dat u uw vorige huisarts op de hoogte stelt van inschrijving in onze praktijk, zodat wij uw dossier kunnen opvragen

Gebruik per inschrijving één formulier.

Inschrijfformulier-Huisartspraktijk-Maasdijk

Arbeidsmigranten

Veel arbeidsmigranten komen hier wonen en werken, en staan vaak niet ingeschreven bij een huisarts. Juist ook voor deze groep is het belangrijk dat zij ook ingeschreven staan bij een huisarts in eigen woonplaats. Zonder inschrijving bij een huisarts is het vaak niet mogelijk om medische zorg te krijgen. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte.

Indien iemand al bij een andere huisarts geweest is, is het mogelijk dat ze óók daar ingeschreven staan. Als u bij ons dan alsnog wil aanmelden, is dat ook mogelijk, maar dient u eerst uit te schrijven bij de vorige huisarts.

Inschrijfformulieren mogen per email verstuurd worden of in de brievenbus worden gedeponeerd met een kopie van identiteitsbewijs kaart én verzekeringspas.